Belemco NV
Belemco NV realiseert (nieuw)bouwprojecten in woningbouw en utiliteitsbouw. Zij is actief voor de overheid, zorginstellingen, onderwijs en industrie, maar is ook vaak betrokken partner in hoogwaardige woonprojecten.

Kwaliteit staat in alles voorop. Belemco is als geen ander begaan met haar klanten, denkt met hen mee en reikt proactief en doelgericht oplossingen aan. Deze oplossingen worden gezocht in elke fase van het bouwproces: door mee te denken in bouwteam, in nieuwe samenwerkingsvormen (PPS), maar ook door het voorstellen van varianten in zowel materialen als uitvoeringsmethoden.

Belemco heeft een reputatie opgebouwd in het opleveren van projecten in uitermate korte tijdsbestekken zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of door de klant opgelegde normen. Resultaten worden geboekt door jarenlange ervaring, organisatietalent en de inzet van bekwame, goed opgeleide vakmensen. Belemco is daarmee dé partner voor de uitvoering van grote en ambitieuze projecten waarbij de bouwheer behoefte heeft aan een bedrijf dat zorgzaam omgaat met zijn project.
Vacatures Bilzen

Interesse om bij Belemco te werken maar geen vacature gezien die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie.